flash oyunlar

Fıkralar » Evlilik Yorumları »
resim galeri

Çevrimiçi Durum:88 kişi
En Çok Gösterim Yapan Başlıklar
En Çok Puanlanan Yapan Başlıklar

Evlilik Yorumları



17348 kişi bu sayfayı görmüş


Evlilik Yorumları1.Evli erkeklerin psikolojisi arkadaslarla lokantaya gitmeye benzer. Istedigin yemegi siparis edersin sonra yanindakinin istedigi yemegi görüp "Keske onu isteseydim" dersin.
2.Bir davette bir hanim arkadasina sorar:"Alyansini yanlis parmagina takmiyormusun? "Diger hanim cevap verir:"Evet yanlis adamla evliyimde ondan"
3.Bir adam evlenene kadar eksik sayilir evlenince tam bitmis olur.
4.Bir genc babasina sorar"Baba evlenmek kaca malolur? Baba cevap verir"Bilmiyorum oglum,ben hala oduyorum."
5.Adam anlatiyormus:"Evlenene kadar mutlulugunun ne oldugunu bilmezdi, sonra da gec oldu."
6.Yeni evlenmis bir adam mutlu ise nedenini hemen anlariz. On yillik bir adam mutlu ise nedenini merak ederiz.
7.Evliligin ilk yilinda adam konusur kadin dinler, Ikinci yilinda kadin konusur adam dinler,ucuncu yilinda her ikiside konusur, komsular dinler.
8.Bir kavgadan sonra kadin kocasina bagirir: "Seninle evlendigimde tam bir aptalmisim." adam cevap verir: "Evet cok asiktim farkedemedim."
9.Bir adam gazeteye ilan vermis:"Es ariyorum"Ertesi gun yuzlerce mektup almis. Hepsi ayni seyi söyluyormus"Benimkini alabilirsin."
10.Bir adam karisina arabasinin kapisini tutuyorsa emin olabilirsiniz: "Ya arabasi yenidir,ya da karisi!

İçeriğe Puan Ver

 1    2    3    4      5
Ortalama puanı:4, Puan veren sayısı: 43

Yorum Yaz ! Arkadaşına Gönder !

Henüz Yorum Yazılmamış, İlk Yazan Sen OL !






    Copyright © 2007-2011 4te4